Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Komparacija
Favoriti
Prijavi se

Privatnost podataka

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Informacije sa ove stranice [www.medicinska-oprema.hr] objavljene su u dobroj namjeri, te smo, u mjeri koja je bila moguća, provjerili njihovu autentičnost i vjerodostojnost. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih. To se posebno, ali ne isključivo, odnosi na: tekstove i slike primljene od trećih osoba i čitatelja, sadržaj postan na forumu od članova foruma, linkove na druge web stranice, fontove, dokumente i ostali download sadržaj.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na stranici »medicinska-oprema.hr«  neće prikazati ili ustupiti trećoj strani, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

UVJETI KORIŠTENJA

Sadržaj (članci, slike, tekstovi, dokumenti i ostalo) stranice »medicinska-oprema.hr« zaštićen je autorskim pravima po Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.

Bez dozvole autora izričito je zabranjeno: komercijalno korištenje ili objava sadržaja ovog portala na drugim web stranicama, bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom obliku ili djelomično izmijenjenom. Za dozvolu reprodukcije, tiska, preradu, stavljanje na raspolaganje javnosti i sva druga korištenja ovih autorskih djela javite se poduzeću Locum trade d.o.o., koje će Vam odgovoriti ili vaš upit proslijediti autoru.

Bez odobrenja autora dopušteno je sljedeće:
Pohranjivanje i spremanje autorskog djela na računalo, disk ili drugo sredstvo pohrane podataka radi korištenja za osobne potrebe,
Citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: »medicinska-oprema.hr« i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.


VSC Pro+ Web Shop   Otvaranje Web Shopa