Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Najbolja ponuda stetoskopa na jednom mjestu!

Najbolja ponuda stetoskopa na jednom mjestu!

04. 06. 2021.

Stetoskop sigurno predstavlja osnovni dio opreme svakog liječnika.
Najčešće se koristi se za auskultaciju srca i pluća i vrlo je važno da bude kvalitetan i pouzdan, kako bi liječnik mogao što lakše postaviti dijagnozu.

Kod nas u Locum Trade-u možete pronaći nekoliko najkvalitetnijih vrsta stetoskopa.
Littmann stetoskope, koji su najpoznatiji i najtraženiji, imamo uvijek na raspolaganju u Classic III izvedbi. U ponudi imamo i ostale Littmann stetoskope: Cardiology IV, Master Cardiology i Master Classic III.

Izdvojili bismo i njemačke Riester stetoskope: Riester Duplex, Riester Duplex 2.0 i Riester Duplex 2.0 Baby, koji su cjenovno prihvatljiviji od Littmanna, a ne zaostaju za njima po kvaliteti.

Također u svojoj ponudi imamo još jednog njemačkog proizvođača stetoskopa Heine s modelima "GAMMA C3 CARDIO", "GAMMA 3.3" PEDIJATRIJSKI i "GAMMA 3.2" i američki Welch Allyn s modelima "PROFESSIONAL PEDIATRIC", crni, "PROFESSIONAL", bordo, plavi i crni i LIGHTWEIGHT, crni, kao i 2 veterinarska stetoskopa: Littmann Master Classic II VET , mornarsko plavi [1392] i Regalite veterinarski stetoskop.

Torbice za stetoskop nudimo u tri boje - crnoj, bordo i tirkiznoj. Osim stetoskopa, u njoj možete držati i druge dijagnostičke instrumente: otoskop, oftalmoskop, perkusijski čekić, dijagnostičku svjetiljku itd.